Dodon a anunţat convocarea unei şedinţe lărgite a Consiliului Economic pe lîngă Președintele RM

Dodon a anunţat convocarea unei şedinţe lărgite a Consiliului Economic pe lîngă Președintele RM

Şedinţa lărgită a Consiliului Economic de pe lîngă Preşedintele RM va avea loc pe 3 septembrie. La această întrunire se preconizează discutarea celor mai actuale subiecte şi probleme ale economiei Moldovei, transmite Noi.md.

Despre aceasta a anunţat şeful statului, Igor Dodon, menţionînd că decizia privind organizarea şedinţei lărgite a Consiliului Economic de pe lîngă Preşedinte a fost luată în urma numeroaselor întrevederi cu reprezentanții cercurilor de afaceri, ai autorităților locale, precum și ținînd cont de multiplele adresări ale agenților economici pe diverse subiecte către șeful statului. 

«Consider necesar ca la începutul lunii septembrie, să fie discutate unele dintre cele mai actuale subiecte și probleme cu care se confruntă economia, cum ar fi - problemele ce țin de politica fiscală și protecția intereselor producătorului autohton, înființarea institutului „ombudsmanului de afaceri”, problema deficitului forței de muncă, monopolizarea exportului unor anumite grupuri de mărfuri, dezvoltarea complexului agroindustrial, a industriei IT, turismului, transporturilor, construcțiilor ș.a.», a menţionat şeful statului.

Potrivit preşedintelui, astăzi el a prezidat o ședință de lucru cu consilierii în vederea organizării și desfășurării, la 3 septembrie, a unei ședințe lărgite a Consiliului Economic pe lîngă Președintele RM. 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load