Contoarele speciale care arată cum sînt acumulați BANII, în fiecare secundă

Contoarele speciale care arată cum sînt acumulați BANII, în fiecare secundă

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a plasat pe site-ul său de internet contoare speciale, care permit în timp real monitorizarea acumulării mijloacelor provenite din impozitele fiscale la Trezorerie.


Totodată, e posibilă urmărirea acumulării banilor la diferite bugete și diverse tipuri de impozite. Cifrele de pe contoare se schimba la fiecare secundă, non-stop.


În special, au fost prezentate datele generale ale mijloacelor fiscale, parvenite la bugetul public național al veniturilor, administrate de Serviciul Fiscal de Stat, precum și veniturile la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat, fondurile asigurărilor obligatorii de asistență medicală, bugetele unităților administrativ-teritoriale ale Republicii Moldova.


În plus, anumite contoare arată acumularea de bani sub formă de TVA, accize, impozit pe venit, impozit pe proprietate, taxe rutiere și alte taxe și impozite, precum și oferă date, privind rambursarea TVA și a datoriilor la buget.


Mai mult, sînt furnizate informații cu privire la numărul de declarații fiscale primite în formă electronică și pe suport de hîrtie, numărul de cereri adresate SFS.


De remarcat faptul că datele privind contoarele SFS sînt preliminare și pot fi diferite de situația reală. Informațiile sînt actualizate pe măsură ce datele sînt primite și procesate de către Trezorerie.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load