COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cînd va avea loc ediţia a II-a a Forumului Economic Moldo-Rus?

Cînd va avea loc ediţia a II-a a Forumului Economic Moldo-Rus?

În perioada 20-21 septembrie, va avea loc ediţia a II-a a Forumului Economic Moldo-Rus, la care se preconizează participarea activă a cercurilor rusești de afaceri, inclusiv a celor din regiunile FR.

Acest subiect a fost discutat în cadrul unei întîlniri de lucru pe care președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut-o cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasneţov, transmite Noi.md.

Cei doi oficiali au discutat mai multe chestiuni ce țin de relațiile bilaterale, constatînd lansarea cu succes a unei noi etape în dezvoltarea acestora după crearea majorității parlamentare și a Guvernului RM, precum și după reluarea activității Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare comercial-economică.


Igor Dodon a exprimat recunoștință partenerilor ruși pentru prelungirea, după 1 iulie, a exporturilor scutite de taxe pentru unele categorii de mărfuri moldovenești pe piața rusă.

În același context, interlocutorii au examinat posibilitatea privind extinderea cooperării comercial-economice, în special, în domeniul agroindustrial. De asemenea, oficialii au discutat detalii ce țin de organizarea celei de-a doua ediții a Forumului economic moldo-rus, planificat pentru 20-21 septembrie, în cadrul căruia este preconizată participarea cercurilor de afaceri ruse, inclusiv din regiunile Federației Ruse.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load