Cinci companii moldovenești au prezentat produse textile la Moscova

Cinci companii moldovenești au prezentat produse textile la Moscova

Cinci companii de top din Republica Moldova și-au prezentat produsele textile la expozițiile „CPM Moscova” și „CJF-Children's Fashion 2018. Primăvara”, care a avut loc la Moscova în perioada 19-22 februarie.


Potrivit Ambasadei Republicii Moldova în Rusia, la aceste evenimente specializate pentru experții în industria textilă, organizate la Expoziția „Expoțentr” din capitală rusă, companiile autohtone și-au prezentat produsele, s-au familiarizat cu tendințele din industria modei și au stabilit contacte noi pentru cooperare, relatează Noi.md.


Participarea companiilor moldoveneşti la expozițiile „CPM Moscow” şi „CJF-Child & Junior Fashion-2018. Spring”, în incinta „Expocentre”


Standurile naţionale au fost vizitate de către Eduard Melnic, ministru-consilier, precum şi reprezentanţii Biroului comercial-economic al Ambasadei Republicii Moldova în Federaţia Rusă, pentru a aborda subiecte ce țin de promovarea și exporturile companiilor moldovenești în Rusia.


La secţiunea „CPM Premium” al Expoziţiei „CPM Moscow” sînt expuse mărfuri ale brandurilor Ionel, Giovanni Primo şi Prima Bella, producătoare de costume clasice, de o bună calitate şi la un preţ accesibil, pentru femei şi bărbaţi.


La compartimentul „Lingerie and swim Moscow” al Expoziţiei „CPM Moscow” sînt prezentate colecţiile companiilor moldoveneşti Ana Popova şi Bondyta, producătoare de articole vestimentare destinate portului în intimitatea casei – vestimentație de noapte și de zi.


În ceea ce priveşte expoziţia „CJF-Child & Junior Fashion-2018. Spring”, în cadrul acesteia participă 2 branduri, Primul Sens – cu îmbrăcăminte hipoalergică, 100% structură naturală, pentru nou-născuți, precum şi Vivi Art Boutique, producătoare de haine pentru copii, din stofe delicate și design sofisticat.


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load