Chiril Gaburici și Irina Vlah au avut o întrevedere. Ce subiecte au discutat

Chiril Gaburici și Irina Vlah au avut o întrevedere. Ce subiecte au discutat

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a avut astăzi o întrevedere cu bașcanul UTA Găgăuzia, Irina Vlah. Subiectele discutate de către cei doi oficiali s-au axat pe activitatea zonelor economice libere din UTA Găgăuzia, reabilitarea infrastructurii rutiere din regiune, precum și activitatea Comisiei interguvernamentale moldo-turcă pentru cooperare economică.

În cadrul discuțiilor, ministrul Economiei și Infrastructurii a subliniat necesitatea consolidării eforturilor pentru dezvoltarea economiei naționale. ”Trebuie să dezvoltăm proiecte comune în domenii precum industria, transportul, infrastructura, să creăm condiții pentru mediul de afaceri și să devenim atractivi pentru investitorii străini. Doar astfel vom asigura un nivel mai înalt de trai al populației”, a spus Chiril Gaburici.

De asemenea, ministrul Economiei și Infrastructurii a precizat că una dintre prioritățile instituției pe care o conduce este dezvoltarea infrastructurii. ”Cetățenii Republicii Moldova trebuie să se simtă confortabil la ei acasă, să aibă drumuri bune, acces la rețelele de apă și sistemele de canalizare”, a punctat Chiril Gaburici.

Bașcanul UTA Găgăuzia a mulțumit ministrului Economiei și Infrastructurii pentru vizita întreprinsă, menționând că este un pas important în menținerea unui dialog constructiv și fortificarea colaborării dintre autorităţile locale şi centrale.

 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load