COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Chicu: Seceta din acest an este un pericol mare pentru anul agricol

Chicu: Seceta din acest an este un pericol mare pentru anul agricol

În condițiile secetei severe din ultima perioadă, persistă un pericol mare pentru anul agricol. O spune premierul Ion Chicu.

Potrivit lui, săptămîna curentă urmează să fie discutate acțiunile care să diminueze riscurile pentru securitatea alimentară, transmite IPN.

După ședința conducerii de vîrf a țării, Ion Chicu a declarat că săptămîna aceasta toată atenția autoritățile va fi orientată spre economie. Toate măsurile pentru susținerea mediului de afaceri, adoptate săptămîna trecută în Parlament, urmează să înceapă să fie implementate.

Totodată, urmează să fie discutată serios situația din agricultură și securitatea alimentară, inclusiv la întrevederi cu agricultorii. Potrivit premierului, de asemenea, vor avea loc discuții cu reprezentanții mediului de afaceri pentru a coordona revenirea la activitățile economice, care au fost sistate.

Șeful executivului a mai spus că autoritățile urmează să revină și la planurile legate de industrializarea raioanelor, unde urmează să fie aduși investitori.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load