TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Chicu, către agenții care cumpără nuci: "Nu încercați să manipulați"

Chicu, către agenții care cumpără nuci: "Nu încercați să manipulați"

Începînd cu 1 ianuarie 2020, a intrat în vigoare regimul simplificat de întocmire a documentelor aferente achizițiilor de produse agricole de la persoanele fizice, în special pentru nuci și miezul de nucă.

În acest sens, premierul Ion Chicu a avertizat agenții care cumpără acest produs, potrivit unimedia.info.

„Previn agenții de achizții să nu încerce să manipuleze, că această modificare are impact negativ asupra prețurilor de achizitii. V-am făcut ”viața mai simplă”, ca să nu completați mii de acte de achiziție, dar dacă vor fi speculații legate de această simplificare de procedură - vom acționa cu toată fermitatea”, a scris Ion Chicu pa pagina sa de Facebook.


Regimul fiscal simplificat pentru colectorii de produse agricole, în special nuci şi fructe, presupune un regim fiscal special de înregistrare şi activitate pentru persoanele fizice care doresc să desfăşoare activitate în domeniul achiziţiilor produselor agricole de la cetăţeni cu predarea ulterioară a acestora în folosul agenţilor economici.

Amintim că, această decizie a fost adoptată în urma mai multor ședințe a comisiei interguvernamentale pentru examinarea problemei privind monopolul la exportul de nuci, care a fost instituită la data de 1 iulie 2019.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load