TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban: Primăria este gata să sprijine oamenii de afaceri

Ceban: Primăria este gata să sprijine oamenii de afaceri

Chișinăul are un potențial economic mare, iar primăria este gata să sprijine oamenii de afaceri și să încurajeze investițiile în oraș în mod legal.

Este declaraţia primarului general, Ion Ceban, care a participat astăzi la o întîlnire cu reprezentanții Asociației Businessului European.

Primarul a menționat că principalele obiective ale municipalității sînt dezvoltarea infrastructurii și asigurarea transparenței în activitățile Primăriei Chișinău, astfel încît aceasta să devină un furnizor de servicii de calitate.


- Anul acesta dorim să stabilim priorități pentru anul viitor, deoarece oamenii au nevoie de claritate. Ceva mai devreme, credeam că în primărie exista doar haos, corupție și dezordine, dar în procesul de muncă, zi de zi, nu se dezvăluie doar haosul, ci și alte lucruri groaznice. Pas cu pas, vom pune lucrurile în ordine în fiecare domeniu”, a asigurat Ceban.

Primarul general a menţionat că a văzut deschidere din partea participanților la întîlnire și dorința de a participa la diferite proiecte și a dat asigurări că primăria va fi gata să le susțină. El a invitat investitorii și toată lumea să participe la dezvoltarea economiei pe teritoriul municipiului.

Reprezentanții Asociației Businessului European au propus crearea unui consiliu economic în cadrul primăriei. Primarul i-a informat că se preconizează instituirea Fondului de Dezvoltare a Chișinăului. Creatorii și liderii săi vor fi oamenii de afaceri, care vor contribui la dezvoltarea infrastructurii Chișinăului.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load