COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce subiecte va discuta la Moscova Chicu

Ce subiecte va discuta la Moscova Chicu

Prim-ministrul Moldovei, Ion Chicu, va discuta la Moscova cu omologul său rus, Dmitri Medvedev, un șir de subiecte importante ce țin de livrarea gazelor rusești, exportul produselor agricole și eliberarea autorizațiilor pentru transportatori.

Acest lucru a fost comunicat de către Serviciul de presă al Guvernului, menționînd că o delegație din Moldova în frunte cu Prim-ministrul Ion Chicu va efectua mîine, 20 noiembrie, o vizită de lucru în Federația Rusă. La Moscova, Premierul Chicu se va întîlni cu Prim-ministrul rus, Dmitrii Medvedev.

Oficialii vor aborda o serie de subiecte de importanță națională, precum livrarea gazelor rusești, exportul produselor agricole moldovenești pe piața rusă, dar și se va examina posibilitatea de majorare a numărului de autorizații pentru transportatorii din Republica Moldova.


Subiectul livrării gazelor, Premierul Chicu îl va discuta cu președintele Consiliului de administrare al „Gazprom”, Alexei Miller.

Din componența delegației vor face parte ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Aureliu Ciocoi, ministrul Economiei și Infrastructurii Anatol Usatîi, ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului Ion Perju; bașcanul UTA Găgăuzia, Irina Vlah; dar și preşedinte al Consiliului de Administraţie al SA „Moldovagaz” Vadim Ceban.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load