Ce spune noul șef interimar al PA despre publicarea Kroll 2 și beneficiari

Ce spune noul șef interimar al PA despre publicarea Kroll 2 și beneficiari

Noul șef interimar al Procuraturii Anticorupție (PA), Eduard Varzar, spune că nu cunoaște deocamdată prea multe detalii privind raportul Kroll 2 și acea listă a beneficiarilor finali, care se află la Procuratura Anticorupție.


Varzar spune că se află abia de o zi în această funcție și nu poate deocamdată să se expună la acest subiect. 


„Pentru moment eu nu aș putea să vă comentez acest subiect, noi o să revenim în scurt timp cu o poziție la solicitarea Dvs.”, ne-a spus Eduard Varzar la telefon.


„Eu nu cunosc condițiile acestui contract de prestare a serviciilor respective de către compania Kroll și nu pot să vă comentez, chiar nu cunosc toate detaliile. Eu am doar o zi de cînd am preluat interimatul. Acest lucru nu a fost în competența mea și pot să  cunosc toate aceste detalii care vizează o perioadă mai îndelungată de timp. În cel mai scurt timp PA va veni cu o reacție”, a mai spus noul șef interimar al PA.


Eduard Varzar spune că nu știe nici dacă cei de la conducerea PA au discutat cu reprezentanții Kroll, cînd aceștia au fost la Chișinău: „Nu cunosc subiectul respectiv, cînd au fost ei eu aveam alte atribuții, nu pot să vă expun detalii”, a comentat procurorul.


Am contactat-o și pe Adriana Bețișor, ex-șefa interimară a PA, pentru a obține de la ea un comentariu, dar aceasta nu ne-a răspuns la telefon.


Azi-dimineață, Alexandru Slusari, președintele comisiei care anchetează frauda bancară, a anunțat că raportul Kroll 2 va fi publicat astăzi, totuși, fără lista beneficiarilor finali, pe care o dețin doar procurorii.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load