Ce obiecte au mai scos la vînzare autoritățile Moldovei

Ce obiecte au mai scos la vînzare autoritățile Moldovei

Agenția Proprietății Publice a comunicat despre organizarea noii licitații „cu strigare” la care vor fi expuse spre vînzare 18 obiecte de proprietate publică.


Astfel, vor fi scoase la vînzare 17 bunuri imobile finalizate și complexe de bunuri imobile, precum și un obiect nefinalizat, a căror valoare inițială variază între 30 de mii și 7,5 milioane de lei, relatează NOI.md.


În lista proprietății publice expuse la vînzare se numără complexele de bunuri imobile (patru segmente de drum), numeroase edificii, o stație de pompare și una de epurare, două baze de odihnă și un club.


Valoarea inițială maximă – 7,5 milioane de lei – a fost stabilită pentru baza turistică „Moldova”, situată în Ucraina (regiunea Transcarpatică, raionul Rahov, s. Iasinea). Încăperile cu suprafața 962 de metri pătrați de pe Calea Orheiului 112 din municipiul Chișinău au fost expuse la un preț inițial de 3,5 milioane de lei. Baza de odihnă „Mecita”, amplasată la Zatoka (regiunea Odessa, raionul Belgorod-Dnestrovsk), a fost scoasă la vînzare la un preț  de 2,8 milioane de lei. Pentru baza de odihnă „Lux” de la Vadul lui Vodă autoritățile cer 400 de mii de lei.


La licitație pot participa: persoanele fizice și juridice din Moldova, persoanele fizice și juridice străine integral private, apatrizii, asociațiile de cetățeni. Doritorii urmează să depună cererea de participare nu mai tîrziu de 27 martie 2018, ora 16:00, precum și să depună un acont în valoare de 10 la sută din valoarea inițială a obiectului pe care participantul dorește să-l privatizeze.


Pentru a participa la licitație persoanele juridice din Moldova, persoanele fizice și juridice străine, apatrizii achită pentru fișa de participant în valoare de 1,2 mii de lei, persoanele fizice din Moldova – 600 de lei. Licitația va avea loc la 28 martie 2018.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load