TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Care sînt veniturile adunate la Bugetul Public Național?

Care sînt veniturile adunate la Bugetul Public Național?

Veniturile acumulate la Bugetul Public Național în 10 luni ale anului curent au constituit peste 32 miliarde lei, în creștere cu peste 1,6 miliarde de lei față de perioada similară a anului precedent, transmite Noi.md.


Despre aceasta a anunțat Serviciul Fiscal de Stat al Moldovei, menționînd, în același timp, că pe parcursul lunilor ianuarie-octombrie ale anului curent au fost încasate 14,1 miliarde lei, ceea ce constituie cu 533,6 milioane lei mai mult comparativ cu aceeași perioadă a anului 2018 sau o creștere de 3,9%.


La Bugetele locale s-au înregistrat încasări de 3,2 miliarde lei, ceea ce reprezintă cu 4,2 milioane lei mai mult comparativ cu perioada similară a anului 2018 sau o creștere de 0,1%.


La Bugetul asigurărilor sociale de stat, în perioada menționată, au fost încasate 10,9 miliarde lei, sumă care este cu 450,7 milioane lei mai mult comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut sau o creștere de 4,3%.


La Fondurile asigurărilor obligatorii de asistență medicală s-au acumulat circa 3,8 miliarde lei, cifră ce constituie cu 571 milioane lei mai mult în comparație cu lunile ianuarie-octombrie ale anului 2018 sau o creștere de 17,6%.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load