COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

BEM schimbă prețul de vînzare a acțiunilor Moldasig

BEM schimbă prețul de vînzare a acțiunilor Moldasig

Banca de Economii, în proces de lichidare, a scos la vînzare, din nou, pachetul de 61.200 de acțiuni deținut la compania Moldasig. Instituția a scăzut cu 1,4 milioane de lei valoarea acțiunilor, față de ultima expunere.

Potrivit informației publicate de BEM, licitația ”cu strigare” se va desfășura la Bursa de Valori a Moldovei, în perioada de expunere 26– 29 august, transmite bizlaw.md.

Preţul unei acțiuni scoase la licitație este de 212,15 lei, față de 235,72 lei la expunerea din 29 – 31 iulie. Astfel, de această dată, valoarea totală a pachetului este de 12.983.580 lei, față de 14.426.064 lei, anunțat ultima dată.


Valorile mobiliare vor fi vîndute în conformitate cu Regulamentul privind organizarea şi efectuarea tranzacţiilor cu pachetele unice de valori mobiliare pe piaţa reglementată a Bursei de Valori a Moldovei.

Pachetul respectiv de acțiuni este scos la licitație aproape în fiecare lună, prețul fiind în scădere cu cîteva milioane de lei la fiecare nouă expunere.

De exemplu, din ianuarie 2018, cînd pachetul a fost expus la vînzare la prețul de 35 de milioane de lei (568,48 lei per acțiune), valoarea lui pînă în prezent s-a înjumătățit.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load