COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Autoritățile din Moldova vor sprijini raionul Taraclia

Autoritățile din Moldova vor sprijini raionul Taraclia

Administrația Președintelui Moldovei este pregătită să acorde sprijin tuturor localităților din țara noastră, inclusiv raionului Taraclia.

Despre aceasta a anunțat președintele Igor Dodon în cadrul întrevederii cu Chiril Tatarlî, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, ales pe circumscripție uninominală, ex-preşedinte al raionului Taraclia, transmite Noi.md.

Chiril Tatarlî a venit cu inițiativa de a discuta situaţia din raionul în care dumnealui a fost recent președinte, precum şi sprijinul care poate fi acordat pentru dezvoltarea social-economică a regiunii.


Astfel se solicită asistență în derularea în continuare a proiectelor lansate anterior, cum ar fi cel de reabilitare a drumurilor, susținerea instituțiilor preșcolare, iluminare stradală, atragerea rezidenților și a investitorilor în activitatea Zonelor Economice Libere ”Taraclia” și ”Tvardița”, includerea întreprinderilor vinicole din raion în lista agenților economici care au dreptul să exporte pe piața rusă, crearea unui colegiu pe lîngă Universitatea din Taraclia etc.

De asemenea, deputatul a pledat pentru votarea în cea de-a doua lectură a Legii cu privire la statutul special etnocultural al raionului Taraclia.
Șeful statului a menționat că administrația prezidențială este dispusă să acorde sprijin tuturor localităților din țara noastră, inclusiv raionului Taraclia.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load