TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Anunț oficial! Tranzacția de preluare a companiei "Avia Invest" a fost finalizată

Anunț oficial! Tranzacția de preluare a companiei "Avia Invest" a fost finalizată

NR Investments Ltd a anunțat într-o declarație oficială finalizarea procesului de cumpărare a cotei de 95% din Avia Invest SRL, compania concesionară a Aeroportului internațional Chișinău.

Potrivit declarației, tranzacția s-a încheiat miercuri, 28 august.

„Ne angajăm să fim complet transparenți în administrarea Aeroportului Internațional Chișinău și să contribuim la realizarea potențialului său maxim, aducînd investiții suplimentare pentru sporirea traficului și îmbunătățirea experienței atît pentru companiile aeriene cît și pentru pasagerii”, a declarat Nat Rothschild în comunicat.


Nathaniel Rothschild este beneficiarul exclusiv al NR Investments care a achiziționat 95% din compania Avia Invest. Potrivit lui, compania pe care o administrează este „un partener financiar puternic și va contribui cu o bogată experiență în domeniu în beneficiul aeroportului”.

Tototadă, în același comunicat, Nat Rotschild își exprimă dorința de a colabora strîns cu Guvernul în vederea dezvoltării aeroportului și asigurarea calității acestuia în conformitate cu cele mai înalte standarde europene.

Încheierea acestei tranzacții vine în urma unui angajament extensiv cu părțile cheie interesate, inclusiv ministrul economiei și infrastructurii Moldovei, Vadim Brinzan și prim-ministra Maia Sandu.

Un acord de achiziționare a cotei de 95% din compania concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău a fost ratificat între reprezentanții Avia Invest și beneficiarul exclusiv al NR Investments, Nat Rothschild, la 19 august.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load