COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

ANRE va asigura în continuare procesele de licențiere a titularilor

ANRE va asigura în continuare procesele de licențiere a titularilor

Astăzi, 17 martie 2020, a avut loc ședința ordinară a Consiliului de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), la care au fost examinate mai multe subiecte.

Pe ordinea de zi, au fost propuse spre examinare și aprobare mai multe subiecte ce țin de asigurarea activității stațiilor de alimentare cu produse petroliere. Printre acestea, membrii Consiliului au votat reperfectarea și prelungirea licențelor pentru activitățile de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere pentru trei agenți economici.

Astfel, Agenția asigură respectarea prevederilor hotărîrii nr. 8 din 15 martie 2020, a Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică, care stabilește necesitatea aprovizionării continue cu produse petroliere a consumatorilor.


În acest context, Agenția informează solicitanții și titularii de licențe că ANRE va procesa în continuare toate dosarele de licențiere în termenii stabiliți de lege depuse exclusiv prin sistemul informațional automatizat de gestionare electronică a actelor permisive SIA GEAP.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load