Air Moldova și Turkish Airlines vor opera zboruri în comun

Air Moldova și Turkish Airlines vor opera zboruri în comun

Compania Aeriană de Stat Air Moldova a semnat un acord privind operarea în comun a zborurilor cu Turkish Airlines, notează NOI.md cu referire la un comunicat al Companiei.


Datorită unor negocieri constructive, Compania a semnat un acord codeshare cu Turkish Airlines, document care va permite conectarea Chișinăului cu peste 300 de destinații în peste 120 de țări ale lumii.


Acordul codeshare le oferă clienților Air Moldova mai multă flexibilitate în utilizarea unui orar mai convenabil de zbor din Chişinău spre Istanbul, deoarece numărul de curse zilnice va creşte pînă la trei, dar şi conexiuni mai convenabile şi scurte pe Aeroportul Ataturk, unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi și huburi din lume.


Parteneriatul cu Turkish Airlines consolidează statutul Companiei Air Moldova de jucător aerian important pe piaţa Europei de Est, confirmă eficiența modelului de business implementat si deschide posibilități noi de conectare a pasagerilor prin intermediul rețelei de zbor a companiei noastre.


Compania Air Moldova operează zboruri directe spre 30 de destinaţii precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, București, Dubai, Dublin, Florenţa, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Lisabona, Londra, Krasnodar, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg și Torino la care se adaugă cursele sezoniere – Antalya, Corfu, Tivat, Zakintos și Sharm-el-Sheikh. Compania oferă două clase de deservire – Economic şi Business.


Turkish Airlines este cea mai sigură și una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, conform sondajelor Skytrax.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load