AIPA anunță startul votării on-line pentru premiile ”Gala AIPA 2019”

AIPA anunță startul votării on-line pentru premiile ”Gala AIPA 2019”

”Gala AIPA 2019” reprezintă un eveniment în cadrul căruia sînt recunoscutecele mai frumoase realizări investiționale, obținute în anul 2018, eforturile dar şi contribuția producătorilor agricoli, atinse în sectorul agroindustrial, domeniu primordial al economiei naționale.

În contextul organizării și desfășurării evenimentului ”Gala AIPA 2019”Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) informează că în urma primei ședințe de jurizare a candidaturilor înaintate din partea Asociațiilor de Profil au fost selectați, conform Regulamentului de organizare a evenimentului GALA AIPA, minim doi și maxim 5 candidați per nominalizare. Astfel, în perioada 7-21 mai 2019, se va desfășura cea de-a doua etapă de votare On-line, platformă ce va putea fi accesată aici, unde vor fi incluși pretendenții la cele 19 nominalizări din diverse domenii ale agriculturii.

În urma finalizării procedurii de ”Vot On-line” va avea loc convocarea celei de-a doua ședință a membrilor juriului, unde se va totaliza și aproba rezultatele finale, însumîndu-se  punctele acordate în cadrul  fiecărei etape de jurizare a candidaților ce au fost înaintați pentru cele 19 premii. De asemenea, avînd la bază decizia finală a juriului, organizatorul va anunța în prealabil (cu cel puțin 5 zile calendaristice înainte de data desfășurării Galei AIPA) cîștigătorii pentru fiecare nominalizare.

Premiile de excelență ce vor fi decernate în cadrul Galei AIPA 2019, vor fi oferite fermierilor/antreprenorilor și specialiștilor din sectorul agricol pentru 19 nominalizări.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load