Vitamina care ucide cancerul

Vitamina care ucide cancerul

Cancerul este cea mai teribilă maladie a secolului. Estimările arată că, în viitor, 1 din 3 persoane ar putea muri de cancer. Există însă un aliat puternic în lupta împotriva cancerului, chiar în natură!


În ciuda faptului că medicina a făcut progrese imense în diagnosticarea și tratarea tumorilor maligne, cancerul continuă să fie una dintre cele mai întâlnite cauze ale morții oamenilor care trăiesc în țările industrializate.


Potrivit calculelor 1 din 3 persoane va muri din cauza unei forme de cancer. Deși este adevărat că radioterapia și chirurgia sunt capabile să vindece unii bolnavi și că chimioterapia și-a dovedit eficacitatea în tratarea a 10 tipuri de tumori maligne, rata mortalității din cauza cancerului nu a scăzut considerabil în ultimii 25 de ani.


Aproximativ 60% dintre pacienții bolnavi de cancer descoperă că boala este atât de răspândită în corp încât chimioterapia nu poate fi utilizată în dozaje suficient de mari pentru a distruge celulele canceroase din cauza toxicității sale foarte mari. Mulți nu pot fi expuși la chimioterapie, intervenția chirurgicală sau radioterapia din cauza efectelor secundare. Și, în plus, există câteva tipuri de tumori pentru care la ora actuală nu există niciun fel de tratament.


Din fericire, însă, natura oferă soluții la această problemă. Există o plantă care are în componență agenți anti-tumori.


Există o legumă care are în componență agenți anti-tumori. Acest agent este vitamina B17, cunoscută ca amgdalina. Potrivit oamenilor de știință vitamina B 17 este vitală pentru ca oamenii să traisca fără grija că se pot îmbolnăvi de cancer. Cea mai mare concentrație de vitamină se găsește în semințele fructelor rozacee, precum sâmburele de caisă sau migdalele amare.


Diferite documente vechi (2.500 de ani IC) provenind din Egiptul Antic și China menționează despre derivațiile terapeutice ale migdalelor amare. Papirusurile egiptene (datate cu 5000 de ani în urmă) vorbesc despre folosirea „aqua amigdalorum" pentru tratarea unor tumori ale pielii. Însă studiul sistematic al vitaminei B 17 a început abia în prima jumătate a secolului trecut, când chimistul Bohn a descoperit-o în anul 1802. În curând mulți cercetători au devenit interesați de acest extract pe care l-au numit amigdalină.


Amigdalina este un extract din sâmburele de caisă, ceea ce înseamnă că este doar un supliment alimentar.


Vitamina B17 a fost un subiect controversat in urma cu 20 de ani, cand mai multe nume importante ale stiintei mondiale au sustinut ca daca aceasta este consumata, componentii sai fac imposibila dezvoltarea oricarei forme de cancer, ba mai mult distruge eventualele celule cancerigene care s-ar gasi in organism. Insa marile companii farmaceutice din Statele Unite au pus sub semnul intrebarii aceste afirmatii si pana la urma au reusit sa-si impuna punctul de vedere.


Vitamina B17 ca solutie preventiva


Vitamina B 17 este una dintre sursele de hrana in culturi precum cea eschimosa, hunzas, abkhazia etc. Stiati ca in niciunul dintre aceste popoare nu au raportat vreun caz de cancer? Potrivit specialistilor, oamenii nu au nevoie decat de un minimum de 100 mg de vitamina B 17 (echivalentul a 7 samburi de caise) pentru a avea o viata din care cancerul sa fie total exclus. Iata alimente care contin vitamina B17:


– Miezul sau semintele de fructe: Merele, caisele, ciresele, nectarinele, piersici, pere, prune.


– fasole, linte;


– migdale amare, nuci de macadamia;


– fructe de padure: mure, afine, agrise, merisor, zmeura, capsuna;


– semnite de Chia, de in, de susan;


– acacia, iarba de grau, grau negru, chia, in;


– ovaz, orez brun, secara;


– muguri de bambus.


Pentru a furniza cantitatea necesara de vitamina B17 corpului tau trebuie sa urmezi doua reguli:


In primul rand sa mananci fructele cu totul (inclusiv semintele), insa sa nu consumi mai multe seminte decat ai consuma tot fructul. Spre exemplu: daca manci trei mere pe zi semintele din fructe contin o cantitate suficienta de vitamana B17. Nu ar trebui sa consumi semintele de la 10 kilograme de mere.


Doi: o caisa sau un sambure de-al sau contine suficienta vitamina pentru a preveni cancerul, desi este posibil ca anumite persoane sa aiba nevoie de o cantitate mai mare de vitamina B17 in functie de dieta obisnuita si de metabolism.


Si aici moderatia joaca un rol extrem de important ceea ce inseamna ca nu trebuie sa exagerezi cu consumul de fruncte pentru a tine cancerul departe.


Cantitati mari de vitamina B 17 sunt obtinute prin consumul de fructe si legume crude. Insa daca legumele sau fructele sunt pregatite in stil chinezesc, ele isi pastreaza calitatile.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load