Unde îl va aduce pe lume Kate pe cel de-al treilea copil. Decizia e surprinzătoare

Unde îl va aduce pe lume Kate pe cel de-al treilea copil. Decizia e surprinzătoare

Cum mai e puțin timp pînă cînd își va strînge în brațe cel de-al treilea copil, Ducesa de Cambridge a început să se intereseze care e cel mai potrivit loc pentru a-i da naștere mezinului familiei.


Asta deși primii născuți, respectiv George și Charlotte, au venit pe lume la The Lindo Wing, la Londra.

Kate va naște în aprilie

Însărcinată cu al treilea copil, Ducesa de Cambridge se gîndește să schimbe locul în care va veni pe lume mezinul familiei. Deși la primele nașteri totul a decurs minunat, Kate își dorește să evite agitația media și tot ce vine cu ea, așa că intenționează să nu mai nască la Spitalul St. Mary.

La nașterea primului copil, Prințul George

Culmea e că soluția pentru a evita agitația și isteria media e să nască acasă, soluție pe care o găsește reconfortantă. „Catherine a spus că ar vrea să nască acasă. A discutat asta cu William, iar el o sprijină”, a declarat o sursă pentru un ziar britanic.

La nașterea Prințesei Charlotte

Dacă e să se decidă întocmai, Kate n-ar fi prima femeie din familia regală care ar aduce pe lume un copil acasă. Regina Elisabeta a II-a a venit pe lume în urma unei operații de cezariană, făcută acasă la bunicul matern, pe strada Bruton, 17, Mayfair. Așa s-a întîmplat și în cazul celor patru copii ai ei. Charles, Andrew și Edward au venit pe lume în Palatul Buckingham, în timp ce Prințesa Anne s-a născut în Clarance House, acum reședința Prințului Charles și-a soției sale, Camilla.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load