Un norocos a cîștigat 570 de milioane de dolari

Un norocos a cîștigat 570 de milioane de dolari

O persoană din Statele Unite a devenit peste noapte mai bogată cu … 570 de milioane de dolari. Acesta este premiul cîștigat în cadrul loteriei Powerball, la scurt timp după ce un alt premiu fabulos a fost revendicat tot în Statele Unite.

Un Noroc a reușit să ghicească toate numerele la loteria Powerball și să cîștige premiul cel mare, în valoare de 570 de milioaane de dolari. Biletul norocos a fost vîndut în statul New Hampshire, însă persoana nu a mers încă să-și revendice premiul. Șansele ca acest premiu să fie cîștigat erau de 1 la 292 de milioane, notează Euronews.

Premiul de 570 de milioane de dolari a fost cîștigat la scurt timp după ce un alt premiu fabulos a fost revendicat. Este vorba despre premiul de 450 de milioane de dolari, care a fost cîștigat la loteria Mega Millions. De această dată, biletul cîștigător a fost vîndut în Florida.

Se pare că a fost o perioadă destul de norocoasă pentru cei care au jucat la loto. Recent, o femeie a cîștigat cinci milioane de dolari, cu un bilet pe care inițial nu a vrut să-l cumpere.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load