COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un cleric iranian „tratează” bolnavii de coronavirus cu o „substanță miraculoasă” (VIDEO)

Un cleric iranian „tratează” bolnavii de coronavirus cu o „substanță miraculoasă” (VIDEO)

Un bărbat infectat cu noul coronavirus a murit în Iran după ce a primit din partea unui vraci islamic un pretins „leac minune”, a relatat marţi agenţia de presă de stat iraniană Irna, preluată de DPA, preluată de Agerpres.

Clericul a intrat ilegal în spitalul Beheshti din oraşul-port Anzali în weekend şi a vizitat pacientul aflat la terapie intensivă, potrivit agenţiei.

Bărbatul i-ar fi spus pacientului cu coronavirus, un bărbat relativ tînăr, că medicii nu-l mai pot ajuta, dar că el are un „leac islamic minune” care l-ar vindeca, a adăugat agenţia.


Cu consimţămîntul pacientului, clericul ar fi dat jos masca de protecţie a pacientului şi i-ar fi frecat faţa cu un lichid parfumat.

Pacientul a murit trei zile mai tîrziu, a precizat agenţia iraniană.

Procurorii din Anzali au emis un mandat de arestare împotriva vraciului.

Și Al Arabyia, în versiunea de limbă engleză, a publicat imagini, preluate de pe Twitter, cu un cleric „tratînd” bolnavii aflați pe patul de spital cu „parfum de la Profet”.

Se vede cum clericul aproape le atinge cu degetele sale zona nasului și gura, în condițiile în care este binecunoscut faptul că astfel este foarte ușor să dobîndești infecția cu Covid-19.

Pînă în prezent, peste 23.000 de persoane au fost infectate cu coronavirus în Iran şi mai mult de 1.800 au murit.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load