COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un cîine nu pleacă din locul în care un tînăr a nimerit în accident

Un cîine nu pleacă din locul în care un tînăr a nimerit în accident

Un cîine refuză să mai plece din locul în care un tînăr de 21 de ani a murit într-un accident de circulaţie, în comuna Andrieşeni, judeţul Iaşi.

Povestea "cîinelui de la copac" i-a impresionat pe toţi cei care locuiesc în apropiere de locul în care tînărul şi-a pierdut viaţa. Din 21 septembrie, de cînd băiatul a murit, patrupedul nu mai pleacă de la locul accidentului. După ce au văzut că stă în frig şi în ploaie, membrii ai familiei tînărului i-au făcut un adăpost şi în fiecare zi trec să îi lase de mîncare. Nimeni nu îşi explică de ce cîinele nu părăseşte locul accidentului.

Tînărul era foarte apropiat de bunicii săi, care locuiesc în apropiere. Aşa că în locul în care a avut loc accidentul bunicii i-au făcut o cruce.


Deşi au trecut atîtea zile de la accident, cîinele nu s-a mişcat de acolo, iar familia deja îl strigă cu numele băiatului. Acesta spune că va încerca să ia cîinele acasă, dar după ce trec 40 de zile de cînd şi-a pierdut nepotul.

Tînărul era student la Medicină Veterinară, şi, potrivit tatălui său, îndrăgea foarte mult animalele.

Hachiko a fost un cîine din rasa Akita Inu care a continuat să-şi aştepte timp de nouă ani stăpînul decedat, un fost profesor universitar din Japonia, în acelaşi loc în care îl aştepta cînd se întorcea în fiecare seară de la serviciu.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load