TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un cîine a murit încercînd să salveze doi copii de un șarpe

Un cîine a murit încercînd să salveze doi copii de un șarpe

Cîinele Zeus, un pui de pitbull al unei familii din Florida, și-a dat viața pentru a-i salva pe doi dintre copiii stăpînilor.

Oriley Richardson, un copil în vârstă de 10 ani, se juca în curtea casei sale din Webster, pe 23 septmbrie, când l-a văzut pe cîinele Zeus sărind prin spatele lui.

Gina Richardson, mama copilului, a văzut câinele atacînd ceva în iarbă, dar n-a știut ce îi atrăsese atenția, a notat cnn.com.


Oriley a crezut că Zeus se juca cu o sfoară. Dar era un șarpe crotal, unul dintre cei mai veninoși și periculoși din lume.

În acest timp, în care cîinele se lupta să țină șarpele departe, Orion (11 ani), fratele lui Oriley, a venit să-i aducă apă cîinelui.

Atunci, Zeus a decis să se așeze peste șarpe, pentru a-l sufoca cu greutatea lui. Zeus a murit apărându-i pe cei doi băieți care se aflau în apropierea unui pericol iminent.

A omorît șarpele veninos, dar a fost mușcat de cîteva ori

Zeus i-a mîncat capul șarpelui, dar a fost mușcat de câteva ori. În ciuda faptului că a fost transportat la o clinică veterinară, Zeus n-a putut fi salvat.

„Am început să țip. Copiii mei s-au trezit și au început și ei să plîngă. Cînd Gary Richardson, soția lui Gina și cei patru copii (Oriley, Orion, Owen și Aurora) au mers la clinica veterinară pentru a-și lua rămas bun de la cățelul lor, au luat-o și pe Sega, mama lui Zeus.

„Cînd s-a apropiat de masa pe care zăcea Zeus, Sega s-a ridicat în apropiere de capul lui și a adulmecat.

Și-a lăsat apoi urechile în jos și a sărit lîngă mine pe canapea. Nu numai familia mea a fost distrusă, ci și mama lui.

Gary Richardson a spus că îi este „foarte dator cîinelor” și că se simte „de parcă ar fi pierdut un copil”.

„A fost un cîine bun și l-am iubit din toată inima. Mă jucam tot timpul cu el. Îmi lipsește foarte mult”, a spus Oriley Richardson, copilul care îi datorează, probabil, viața cîinelui care s-a sacrificat pentru a-l salva de un pericol iminent.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load