Un bărbat a uitat că e căsătorit și s-a însurat din nou cu soția sa

Un bărbat a uitat că e căsătorit și s-a însurat din nou cu soția sa

Un bărbat cu Alzheimer a uitat că e căsătorit și s-a însurat din nou. Michael Joyce, un bărbat din Noua Zeelandă, în vîrstă de 68 de ani, era căsătorit de 38 de ani cu soția sa, Linda Joyce (64 de ani).


Doar că bărbatul suferă de Alzheimer, iar boala este atît de avansată, încît a uitat că e însurat.


Dar el este îndrăgostit de ea și este, de asemenea, un om onorabil, așa că i-a propus, într-o dimineață, să fie soția sa… din nou, precizează washingtonpost.com.


Femeia a pus totul pe seama bolii bărbatului și a crezut că va uita pînă a doua zi, dar… Dar în dimineața următoare, Michael Joyce, în vîrstă de 68 de ani, s-a trezit și a întrebat-o: „Deci, cînd facem asta?”, a spus Linda, pentru stuff.co.nz


Cei doi locuiesc în orașul Frankton, din Noua Zeelandă, iar fosta viitoare soție a apelat la site-ul comunității în care trăiesc, Neighborly, întrebînd dacă cineva ar fi dispus să se căsătorească cu ei în weekend.


„Între momentele deseori triste și frustrante pentru cei care trăiesc cu Alzheimer … există bucurie! Adorabilul meu soț, de 38 de ani, suferă de Alzheimer. Cu două nopți în urmă, din albastru, cu ochi plini de lacrimi, mi-a cerut să mă căsătoresc cu el! „, a scris ea.


„Michael a uitat clar că am fost deja căsătoriți, dar am mers absolut împreună cu el și mi-a spus că va fi încîntat să fiu soția lui. În ciuda minții sale confuze, el evident știe și simte că este ceva ce vrea cu adevărat să facă … pentru el va fi ceremonia noastră de nuntă, iar pentru mine și prietenii noștri… o ocazie cu adevărat prețioasă, de neuitat”, a continuat ea.


супруги, свадьба, глаза


Joyce a întrebat dacă există cineva din comunitate care să spună cîteva cuvinte și să se căsătorească cu ei. Oamenii au răspuns cu entuziasm invitației și, mai mult, fotograful local Desmond Downs s-a oferit voluntar pentru a fi fotograful oficial al nunții. El chiar a publicat pe blogul său un post pe care l-a numit „O nuntă specială”.


„Nu am putut rezista ofertei de a fotografia această ocazie specială, gratuit, doar pentru privilegiul de a fi acolo”, a scris Downs.


Linda Joyce a mai precizat, pentru sursa citată, că în dimineața ceremoniei nu era sigură că Michael își va aminti de evenimentul mult așteptat, însă acesta s-a trezit și i-a spus „logodnicei” sale: „Astăzi este ziua”.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load