Un bărbat a fost arestat, în Dubai, la scurt timp după ce a cumpărat o mașină

Un bărbat a fost arestat, în Dubai, la scurt timp după ce a cumpărat o mașină

Un britanic în vîrstă de 29 de ani a fost arestat, în Dubai, la scurt timp după ce a cumpărat o mașină second-hand.


El a descoperit apoi că mașina era într-o stare mult mai proastă decît credea, așa că a dat un mesaj pe WhatsApp celui care i-a vîndut-o, mesaj din cauza căruia a ajuns în spatele gratiilor, relatează Daily Star.


Yaseen Killick, în vîrstă de 29 de ani, a fost arestat pe aeroportul din Dubai, în timp ce se pregătea să revină în Marea Britanie. Experiența lui în această țară nu fusese deloc una plăcută. Britanicul cheltuise 6.000 de lire pentru achiziționarea unei mașini second hand. A descoperit apoi că mașina era într-o stare foarte proastă și că avea nevoie de reparații mult mai costisitoare. Nervos, el l-a amenințat pe cel care i-a vîndut vehiculul că-l va chema în instanță. I-a dat un mesaj pe WhatsApp în care l-a întrebat „cum doarme noaptea”.


Spre surprinderea britanicului, nu agentul de vînzări a fost arestat, ci chiar el. Persoana care i-a vîndut mașina a depus o plîngere la poliție, așa că Yaseen a fost reținut pe aeroport. El a stat trei săptămîni în închisoare și amendat cu 1.000 de lire.


„A fost un coșmar! Condițiile din închisoare au fost groaznice! Am fost tratat oribil pentru că am trimis un mesaj pe WhatsApp”, a mai spus britanicul.


Soția sa a spus că cei doi au pierdut aproape totul în urma acestui incident. „Ne-am pierdut casa, ne-am pierdut locurile de muncă, totul din cauza unui tip care ne-a jefuit”, a declarat ea.


Potrivit sursei citate, orice om care formulează o plîngere sau scrie un mesaj critic pe rețele de socializare poate să fie anchetat în Dubai, sub acuzația de amenințări în mediul virtual. Pedepsa constă într-o amendă sau chiar închisoare.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load