COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un acrobat a mers pe un cablu deasupra unui vulcan

Un acrobat a mers pe un cablu deasupra unui vulcan

Cea mai periculoasă cascadorie efectuată vreodată a fost realizată de un acrobat american. Acesta a mers pe un cablu din oțel deasupra craterului vulcanului Masaya din Nicaragua.

Performanța sa a fost transmisă în direct de o televiziune din Statele Unite. Acrobatul a fost nevoit să înfrunte nu doar înălțimea, ci și vîntul, căldura și gazele toxice emanate de vulcanul activ.

Nik Wallenda, cunoscut pentru mai multe cascadorii de acest fel. Pentru traversarea pe o funie deasupra cascadei Niagara, acesta s-a pregătit cîteva luni,
Cu doar cîteva ore înainte de efectuarea numărului de echilibristică, acesta a recunoscut că își riscă viața și că îi este frică, dar nu a renunţat.

”Am ales vulcanul Masaya pentru că în craterul său este un lac de lavă și emană gaze toxice. Este cel mai înalt și mai lung drum pe care îl parcurg pe un cablu în viața mea”, a declarat Nik Wallenda, cascador.

Numărul în cadrul căruia a parcurs o distanță de 550 de metri în aproximativ 16 minute, i-a ținut cu sufletul la gură pe spectatorii veniți să-l urmărească. Masaya este unul dintre cei opt vulcani activi din lume care au un adevărat lac de lavă. Acesta generează o temperatură de aproximativ 1100 de grade Celsius.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load