Tunsori ideale pentru părul fin

Tunsori ideale pentru părul fin

Chiar dacă nu are volumul pe care ţi l-ai dori, o tunsoare potrivită transformă complet modul în care se aşază părul fin.


Fii atentă la coafura pentru care optezi! Există modele şi modele. Unele pot accentua acest aspect, pe cînd altele pot face diferenţa.


“Recomand tunsoarea linie, care păstrează toată cantitatea de păr tăiată la acelaşi nivel vizual. Rezultatul? Mai mult păr. O altă soluţie? Graduarea, tehnica ce dă greutate părului, care va fi astfel mai greu, mai plin”, explică Bogdan Mirică, stilist Londa Professional.


Un alt element pe care trebuie să îl ai în vedere cînd mergi la hairstylist?


'Optează pentru tunsori mai scurte, cu lungimea maximă pînă la umeri, deoarece părul fin este mai rar şi are o durată de creştere mai mică. Mai exact, creşte lent şi se usucă foarte uşor la vîrfuri”, atrage atenţia expertul.


Cum îngrijeşti părul subţire


Cum ai grijă de părul fin şi subţire? Pe lîngă tunsoarea potrivită, revizuieşte-ţi şi ritualul de îngrijire.


kaskad na tonkiye volosy (1)


Alege un şampon special care să îl întărească şi să îl facă rezistent la rupere.  Proteinele din mătase, uleiul de avocado şi de migdale sau extractul de bambus se numără printre ingredientele care fortifică şuviţele, le oferă structură şi fac părul mai uşor de stilizat.


Totodată, există şi cîteva trucuri de styling la care poţi apela pentru o coafură impecabilă.


''În primul rînd, foloseşte un balsam light şi o spumă de păr asemănătoare, care să dea corpolenţă părului şi să nu îl încarce. Apoi usucă părul cu capul în jos. Dotează-te cu o perie plată pe care să o foloseşti contrar sensului de creştere al părului pentru a căpăta volum”, precizează Bogdan Mirică.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load