Tulburările digestive - provocarea vieții moderne ©

Tulburările digestive - provocarea vieții moderne

În acest veac grăbit, suntem veșnic în criză de timp.

Vrem să le reușim pe toate și în această grabă uităm să ne alimentăm corect, să mai facem un control medical, dar timpul trece și nu cruță pe nimeni. Din păcate, ritmul alert al vieții moderne ne afectează nu doar emoțional, dar ne și dezechilibrează sistemul digestiv. Acesta nu mai face față și, în cele din urmă, ne trezim cu tot felul de tulburări digestive: de la  balonare și flatulența după masă, senzație de stomac supraîncărcat până la creșteri în greutate sau, din contra, lipsa apetitului, oboseala cronică și probleme de colon.

Toate acestea sunt simptomele deficienței de enzime, când organismul nu le mai produce în mod natural. Și atunci, ce facem? În primul rând, ne corectăm modul de viață. Încercăm să evităm, pe cât e posibil, alimentația nesănătoasă, bogată în alimente procesate, cu un conținut sporit de zahăr și gătite în exces, renunțăm la obiceiurile proaste, cum ar fi alcoolul și fumatul, și încercăm să ne ascultăm organismul nostru.

Dar pe lângă schimbarea obiceiurilor alimentare și gestionarea stresului, o altă cale de a ține sub control tulburările digestive este administrarea de suplimente cu enzime digestive. Acestea îmbunătățesc procesul de digestie, stimulează eliminarea toxinelor și ne scapă de multe aspecte neplăcute. Folosind aceste suplimente, ajutăm organismul să digere hrana și reducem cantitatea de enzime digestive pe care el însuși trebuie să o producă.

Pancreatina și Triferment® sunt preparate recomandate pentru suplinirea deficitului de enzime digestive. Luate în timpul mesei, acestea asigură o digestie eficientă și un aport optim de enzime digestive naturale.

Enzimele nu sunt substanțe minune, dar ele au multe beneficii, tocmai datorită faptului că participă în multe procese metabolice. De aceea un plus de enzime va avea, în toate cazurile, efecte benefice.

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load