TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Trei trăsături de caracter care îi fac pe oameni să te respingă

Trei trăsături de caracter care îi fac pe oameni să te respingă

Senzația că ești mereu binevenită în orice companie este foarte plăcută, cu toate acestea uneori se întîmplă ca oamenii să te respingă, iar tu să nu prea înțelegi cauza.


Unii oameni sînt ca un magnet pentru cei din jur în timp ce alții nu reușesc să își facă prieteni oricît de mult se străduiesc. Iată trei trăsături de caracter care îi fac pe ceilalți să te respingă.


Vezi mai jos 3 trăsături de caracter care îi pun pe fugă pe cei din jurul tău.


Dependența


Una dintre cele mai neatractive trăsături este dependența, senzația pe care i-o dai cuiva că atîrni sau depinzi de acea persoană, că ai nevoie constant de atenția, aprobarea, iubirea sa. Nevoia este ca o gaură neagră care suge energia fiecăruia fără a se umple vreodată. Aceasta provine din lipsa de încredere în sine și din sentimentul nevredniciei.


Singura cale de a vindeca această situație este de a o recunoaște, de a-ți confrunta temerile și nesiguranța pentru a-ți descoperi propria valoare.


Perfecționismul


Unul dintre cei mai dificili oameni cu care ne putem confrunta sînt perfecționiștii. Filmele încearcă, de obicei, să glorifice această trăsătură din anumite motive. Adesea portretizează bărbați și femei care sînt cu adevărat frumoși, dar au o personalitate perfecționistă care este atrăgătoare, însă doar pe ecran.


În viața reală, lucrurile sun diferite. Încearcă să fii într-o relație cu un perfecționist. Vei simți că trebuie să mergi în vîrful degetelor. Dacă tu ești o perfecționistă, vestea bună este că perfecționismul nu este ceva cu care te-ai născut ci doar un mecanism de adaptare.


În adîncul sufletului, o persoană perfecționistă crede că nu este suficient de bună prin urmare creează un standard imposibil pentru toți ceilalți. Adevărul este că nu există perfecțiune în această lume. sîntem cu toții oameni și facem greșeli iar perfecționiștii trebuie să-și învețe să își accepte defectele.


Superficialitatea


O persoană poate arăta grozav, poate avea o voce minunată și poate vorbi despre subiecte diferite. Însă ceva pare ciudat. Însă pe măsură ce vorbește, îți dai seama că este lipsită de profunzime și autenticitate.


Superficialitatea este greu de detectat la început însă își face apariția cu timpul, mai ales atunci cînd apar în discuție subiecte legate de emoții. Atunci îți dai seama dacă o persoană își exprimă emoțiile sale reale și oneste. Oamenii cu un caracter slab nu au curajul necesar de a-și asuma și trăi propriile lor emoții. Ei nu pot crea o conexiune reală cu ceilalți pentru că nu sînt conectați la ei înșiși.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load