Transformarea incredibilă a unui tînăr care avea 157 de kilograme

Transformarea incredibilă a unui tînăr care avea 157 de kilograme

Anthony Bayer, un tînăr australian, acum în vîrstă de 26 de ani, a fost obez în adolescență. El a decis, din 2014, să-și schimbe stilul de viață și să-și remodeleze corpul. Anthony se săturase să fie batjocura tuturor fetelor. 


Anthony avea, la un moment dat, 157 de kilograme și purta măsura 42 la pantaloni, a notat Metro. A pierdut peste 60 de kilograme, iar viața lui s-a schimbat radical.


Un doctor i-a atras atenția că trebuie să aibă grijă de sănătatea lui. Acest sfat și, mai ales, rușinea trăită de fiecare dată cînd o fată îl respingea, l-au făcut pe Anthony să se decidă să schimbe tot în stilul său de viață, de la alimentație la stilul de viață.


Anthony era îndrăgostit de mîncarea de la fast-food și nu ținea cont de silueta lui.


Atunci, colega de liceu care i-a plăcut cel mai mult, i-a făcut cea mai tare farsă.


„Chiar îmi plăcea fata asta. Era foarte populară și toți băieții spuneau că e cea mai frumoasă din generația noastră. M-am gîndit s-o invit să meargă cu mine la banchetul de sfîrșit de liceu.


Eram în ultimul an de liceu și m-am gîndit: De ce nu? Mă așteptam să mă respingă, dar am zis să încerc s-o invit.


Dar, uimitor, a spus „Da”. Nu-mi venea să cred. Eram foarte entuziasmat și mi-am luat un costum nou, m-am tuns frumos și am închiriat o limuzină cu care mi-am făcut apariția la ușa ei.


Voiam s-o impresionez. Am fost foarte nervos pe drumul pînă la ea acasă. Am sunat la ușă și ea a apărut în prag. „Îmi pare rău, dar ești prea gras, nici nu intri pe ușă”, mi-a spus. Apoi mi-a trîntit ușa în nas”, și-a amintit Anthony.


A intrat în depresie


„M-a dărîmat. M-am întors acasă și am plîns. Dar m-am decis să mă duc la banchet. Mare greșeală am făcut. Acolo toți au râs de mine cînd au aflat ce pățisem. A fost oribil.


Am intrat într-o depresie foarte puternică după acest episod, care a durat mulți ani. Credeam că nimeni nu mă va iubi vreodată, că voi fi mereu singur”, a mai spus Anthony.


Atunci, tînărul a decis să-și schimbe stilul de viață. Mai ales după ce a aflat că este aproape să dezvolte o formă de diabet.„Nu știam cum să mănînc corect și nu-mi păsa. Eram dependent de fast-food. Nu m-am gîndit niciodată la sănătatea mea pînă cînd doctorii mi-au zis că aș putea face diabet. Atunci am realizat că trebuie să-mi schimb viața.


Am încetat să mai mănînc de la fast-food și am început să-mi gătesc. În 2014 am intrat prima oară și într-o sală de sport și n-am mai renunțat de atunci.


Mereu am fost refuzat și batjocorit din pricina greutății de către fete. Dar acum fetele îmi dau întâlniri tot timpul. Cînd eram gras vorbeam cu trei fete pe Tinder, acum am peste 1.000 în listă”, a povestit tînărul.


Marea surpriză avea să vină ceva mai tîrziu: fata care l-a respins în timpul liceului i-a cerut o întîlnire pe Tinder.


„În urmă cu aproape un an, aceeași fată care m-a batjocorit cu cruzime a făcut rost cumva de telefonul meu și mi-a trimis un mesaj. Și-a prezentat scuze și mi-a cerut să ieșim la o întîlnire.Nu mi-a venit să cred, dar nu i-am răspuns niciodată. Am iertat-o, dar nu pot să uit”, a mai spus Anthony Bayer, care și-a deschis o afacere în domeniu, a devenit antrenor personal.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load