COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ţinute purtate de Marilyn Monroe, scoase la licitaţie

Ţinute purtate de Marilyn Monroe, scoase la licitaţie

Ţinute purtate de Marilyn Monroe în unele dintre cele mai faimoase filme ale sale vor fi scoase la vînzare în luna noiembrie, în cadrul unei licitaţii dedicate vieţii şi carierei celebrei actriţe, informează Press Association.

În total, 115 articole vor fi scoase la vînzare în cadrul acestei licitaţii. Miercuri, 14 august 2019, 20:18 Licitaţia la care vor fi prezentate unele dintre rochiile care au făcut-o faimoasă pe Monroe pe marile ecrane va avea loc în Beverly Hills, în prima zi a evenimentului „Legendary Women Of Hollywood”, organizat de Julien’s Auctions.

Printre ţinutele scoase la licitaţie figurează o faimoasă rochie lungă, de mătase roşie, cu paiete, purtată de vedetă la începutul comediei muzicale „Gentlemen Prefer Blondes” (1953), care alături de parura asortată, este estimată să se vîndă pentru o sumă cuprinsă între 60.000 şi 73.000 de dolari. Fanii vor avea, de asemenea, şansa de a licita pentru o rochie purtată de Monroe în westernul „River Of No Return” din 1954, unde a jucat alături de Robert Mitchum.


De asemenea, o rochie de cocktail din mătase neagră, lungă până la genunchi, aleasă de actriţă pentru o conferinţă de presă din 1958 pentru filmul „Some Like It Hot”, are un preţ estimat la 19.000 – 39.000 de dolari. Licitaţia „Legendary Women Of Hollywood” va avea loc timp de două zile, începînd din 1 noiembrie, la clădirea Standard Oil din Beverly Hills, potrivit Agerpres.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load