Specialiști: Masîndu-vă degetele puteți scăpa de durere

Specialiști: Masîndu-vă degetele puteți scăpa de durere

Ştiaţi că masajul mîinilor accelerează vindecarea şi diminuează durerile din organism? Terapia despre care facem vorbire este extrem de simplu de realizat și stimulată, fiecare zonă duce la creşterea capacităţii organismului de vindecare şi de reechilibrare.


Iată care sînt beneficiile masării anumitor puncte din palmă:


Degetul mare este asociat cu inima şi cu plămînii, aşa că dacă aveți palpitaţii sau simţiți că nu aveți aer, masaţi-vă degetul mare şi apoi trageți de el.


Dacă vă gîndeați ce se întîmplă cu degetul arătător, acesta este asociat cu sistemul digestiv deci, dacă aveți probleme cu constipaţia, masați-l puțin, folosind mişcări rapide. La rîndul său, degetul mijlociu se află în strînsă legătură cu starea de greaţă şi insomnia. Ca urmare, dacă suferiți de rău de maşină, masează-ţi degetul mijlociu. În același timp, acest masaj ajută şi la combaterea insomniei.


Specialiștii spun că degetul inelar şi degetul mic vă ajută atunci cînd aveți dureri de cap. Proasta circulaţie a sîngelui poate cauza apariţia durerilor de cap, iar prin masarea acestor degete, circulaţia este stimuată şi durerea dispare.


Palmele sînt pline de centri nervoşi aşa că, indiferent de durerile care vă dau bătăi de cap, masarea mîinilor vă va ajuta să vă relaxați şi durerile vor dispărea mai repede.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load