Secretul bananei consumate dimineața

Secretul bananei consumate dimineața

Nu este vorba despre o dietă anumite, ci pur si simplu despre un lucru extrem de sănătos.


Cum bine se spune că ziua bună se cunoaște de dimineață, dacă vrei să faci mici schimbări pentru a te menține în formă și a scăpa de un surplus de kilograme, este necesar să introduci în dieta ta un obicei pe cît de simplu, pe atît de sănătos, și anume consumarea unei banane dimineața.


Scriitorul Hitoshi Watanabe a scris o carte intitulată „Dieta de banane de dimineață”, în care explică faptul că o banană mîncată dimineața și un pahar de apă la temperatura camerei te vor ajuta să elimini cîteva kilograme bune într-o singură săptămînă.


Banana, secretul siluetei tale


Această schimbare benefică îți va fi de folos dacă vei alege să te alimentezi corect în restul zilei, renunțînd la tot ce înseamnă pîine albă, dulciuri, alimente prăjite și grase sau fast food.


Cu cît vei conștientiza mai repede că sănătatea ta depinde atît de tine, cît și de obiceiurile tale culinare, cu atît mai sănătos vei fi.


Reușita acestei schimbări se datorează faptului că banana conține un tip de amidon care ajută la scăderea țesutului adipos, iar bacteriile din intestin transformă acest amidon în grăsimi ce ajută la o mai bună funcționare a tractului gastro-intestinal.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load