AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 463 411  Au ieșit 376 787​  Au rămas 86 724     Mai multe detalii
Eurovision stiri: 393
Transnistria stiri: 903
Criza energetică stiri: 728

Rusia a numit consecințele aderării Finlandei și Suediei la NATO

14 apr. 14:30   Diverse
2339 0

Rusia va trebui să-și consolideze forțele terestre și apărarea aeriană, precum și să desfășoare forțe navale substanțiale în Golful Finlandei dacă Finlanda și Suedia vor adera la NATO.

Astfel de consecințe a numit vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev. El a scris despre acest lucru pe canalul său Telegram joi, 14 aprilie.

"Suedia și Finlanda discută posibilitatea aderării la NATO cu o seriozitate animalică. Alianța însăși este gata să le primească în cel mai scurt timp posibil și cu proceduri birocratice minime. Statele Unite transmit acum Welcome! reprezentanților Europei de Nord practic din toate fiarele de călcat", a spus Medvedev.

În același timp, a menționat vicepreședintele Consiliului de Securitate, Moscova va fi nevoită să reacționeze la acest lucru fără emoții, la rece. Potrivit acestuia, numărul țărilor care au aderat la Alianță nu contează prea mult, dar este important că atunci cînd Suedia și Finlanda vor adera la NATO, lungimea frontierei terestre a Alianței cu Rusia se va dubla.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce este familia?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав