REŢETA ZILEI: Tocătură de ciuperci

REŢETA ZILEI: Tocătură de ciuperci

Mod de preparare:

Ciupercile se fierb, se taie mărunt şi se prăjesc. Ceapa se taie şi se rumeneşte. Se amestecă ciupercile cu ceapă şi se înăbuşă cu capac la foc mic circa 10-15 minute. Cînd se răcesc, se dau prin maşina de tocat, se adaugă sare, piper, zeamă de lă­mîie, usturoi pisat.

Tocătura e mai gustoasă, dacă se folosesc ciuperci proaspete de 2-3 feluri.

Ingrediente:

700 g ciuperci,

4 cepe,

½ pahar ulei,

1 linguriţă zeamă de lămîie,

2-3 căţei de usturoi,

sare,

piper negru măcinat,

pătrunjel verde.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load