REŢETA ZILEI: Pui cu legume

REŢETA ZILEI: Pui cu legume

Mod de preparare:

Puiul se taie bucăţi, se sărează şi se piperează, se prăjeşte într-o tigaie pînă la obţinerea unei cruste rumene. Legumele se taie felii mari, se adaugă la pui, se rumenesc. Se toarnă vinul, se sărează, se piperează. Se căleşte pînă carnea devine moale. Cu 2-3 minute înainte de a se lua de pe foc, se adaugă usturoiul şi verdeaţa tocate.

Ingrediente:

1 pui întreg,

2 cepe,

2 ardei dulci,

6-8 ciuperci,

2 roşii,

1 dovlecel,

1 vînătă,

2-3 căţei de usturoi,

4 linguri ulei,

½ pahar vin alb sec,

2 linguri verdeaţă,

sare,

piper negru măcinat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load