Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

REŢETA ZILEI: Dovleac cu orez şi stafide

11 mar. 2018,, 13:00   Externe
3387 1

Mod de preparare:

Orezul se spală, se fierbe în apa sărată ca să fie sfărîmicios. Dovleacul se curăţă de coajă şi seminţe, se taie bucăţi 2x2 cm. Se prăjeşte în ½ de porţie de unt pînă se face moale. Stafidele se opăresc. Se amestecă orezul, bostanul, stafidele, untul şi vanilina şi se încălzesc.

Ingrediente:

1 ceaşca de orez,

0,5 kg de orez,

100 g de dovleac,

150 g ulei,

2 linguri de zahăr,

vanilie pe vîrful unui cuţit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?