REŢETA ZILEI: Dovleac cu orez şi stafide

REŢETA ZILEI: Dovleac cu orez şi stafide

Mod de preparare:

Orezul se spală, se fierbe în apa sărată ca să fie sfărîmicios. Dovleacul se curăţă de coajă şi seminţe, se taie bucăţi 2x2 cm. Se prăjeşte în ½ de porţie de unt pînă se face moale. Stafidele se opăresc. Se amestecă orezul, bostanul, stafidele, untul şi vanilina şi se încălzesc.

Ingrediente:

1 ceaşca de orez,

0,5 kg de orez,

100 g de dovleac,

150 g ulei,

2 linguri de zahăr,

vanilie pe vîrful unui cuţit.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load