REŢETA ZILEI: Costiţă la grătar

REŢETA ZILEI: Costiţă la grătar

Mod de preparare:

Îndepărtaţi grăsimea în plus de pe costiţe, tăiaţi transversal fibrelor cîte un cotlet cu os pentru o porţie. Curăţaţi osul de pelicule şi carne. O parte din os tăiaţi-o. Bateţi cotletul, stropiţi-l cu vin alb sec, cu ulei vegetal şi lăsaţi pentru 20-30 minute. Prăjiţi pe reţeaua de grătar unsă cu slănină afumată şi încinsă, pe ambele părţi, cotletul gata se presară cu piper, sare.

Puneţi costiţa în farfurie, pe os îmbrăcaţi un element decorativ o papiotă din hîrtie, mujdeiul se va servi separat.

Ingrediente:

•    700 g carne de porc (costiţe), 
•    1-2 linguri de vin, 
•    1 lingură de ulei vegetal, 
•    2-3 linguri de mujdei
•    sare, 
•    piper negru măcinat.

Mai multe rețete delicioase puteți găsi pe site-ul moldovenii.md accesînd aici.

 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load