Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni subiectul unui film romantic (VIDEO)

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni subiectul unui film romantic (VIDEO)

Nici nu s-au căsătorit încă și deja sînt subiect de film.


Providerul de servicii de televiziune Lifetimea anunțat că demarează proiectul “Harry & Megan: The Royal Love Story” și, așa cum sugerează și titlul, va creiona una dintre cele mai populare povești ale anului 2017.


Filmul e deocamdată în stadiul de proiect, se fac castinguri și se pun la punct toate detaliile, iar informații oficiale prea multe nu există. Filmul va fi regizat de regizorul Menhaj Huda, un cunoscut al poveștilor dramatice despre Familia Regală a Marii Britanii. Producătorii au confirmat că filmul va începe de la prima întîlnire a celor doi și va arăta fiecare moment al relației, inclusiv eforturile celor doi de a ține dragostea departe de ochii lumii.


Se speculează în momentul de față că filmul poveștii de dragoste dintre Harry și Meghan va fi difuzat în luna mai anul viitor, aproape de data nunții (19 mai 2019). Nu e pentru prima oară cînd Lifetime face asta. Un film despre povestea dintre Prințul William și Kate Middleton a fost difuzat cu 11 zile înainte de nunta regală.


Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit logodna lor lumii întregi în noiembrie. De atunci au început pregătirile pentru nunta regală din 2019.

 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load