COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Poveste despre dragostea unui băiat pentru cîinele său...

Poveste despre dragostea unui băiat pentru cîinele său...

Nu voi uita niciodată această istorie. Sînt veterinar de profesie. Odată am fost chemat să consult un cîine bolnav care avea 10 ani. El era un adevărat membru al familiei unor soți tineri și al fiului lor de 6 ani.

După ce l-am consultat, am spus că nu se mai poate face nimic și le-am propus ca cîinele bolnav incurabil să fie eutanasiat. Cuplul a considerat că nu este nevoie ca fiul lor de 6 ani să fie prezent în timpul acestei proceduri triste.

A doua zi, când totul era pregătit, părinții au adus cîinele și copilul, băiatul a mîngîiat cîinele pentru ultima oară și în cîteva minute el a murit liniștit. Am fost uimit de calmul băiatului și m-am întrebat dacă el a înțeles ce s-a întâmplat. De aceea, i-am pus o întrebare. Știe el de ce animalele trăiesc mai puțin decît oamenii? La care băiatul a răspuns: "Eu știu de ce! Oamenii se nasc pentru a învăța cum să trăiască bine - să iubească pe toata lumea și să fie buni. Dar cîinii știu deja toate acestea, de aceea ei nu au nevoie de atîta timp”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load