COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pericolele ascunse din cabina de probă de la magazin

Pericolele ascunse din cabina de probă de la magazin

Cabina de probă de la magazin poate ascunde surprize destul de neplăcute! Dermatita de contact, păduchi, scabie, candida sau chiar infecție cu stafilococ auriu sînt doar cîteva dintre bolile pe care le puteți lua "la pachet" atunci cînd mergeți la cumpărături.

Medicii dermatologi s-au confruntat în ultima perioadă cu mulți pacienți care s-au ales cu diverse afecțiuni după ce au probat haine direct pe piele, în cabine nu tocmai curate.

Se întîmplă destul de des, chiar și în marile magazine, ca în cabinele de probă să fie lăsate fire de păr, praf sau materiale textile. În unele dintre ele, covorașele sînt atît de murdare, încît nu-ți vine să te descalți pentru a putea proba o pereche de pantaloni.


Prin cabinele de probă trec zilnic sute de oameni. Medicii avertizează că, dacă nu sînt corect igienizate, ne putem îmbolnăvi.

Nu doar cabinele de probă sînt o sursă de imbolnăvire, ci și hainele probate anterior de o altă persoană! Unele sînt ușor de identificat după urmele de ruj sau de fond de ten.

Primele semne care ar trebui să ne atraga atenția sînt roșeața și senzația de mîncărime. Dacă simptomele persistă, ar trebui să vă adresați unui medic specialist.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load