Pensionar român, care se consideră fin de botez al lui Hitler

Pensionar român, care se consideră fin de botez al lui Hitler

Potrivit spuselor vîrstnicului, dictatorul l-ar fi ținut în brațe și chiar i-ar fi semnat Certificatul de naștere cu cerneală de aur.


Pensionarul român a declarat că el este finul de botez al lui Adolf Hitler. Dînsul a aflat acest lucru, după ce și-a perfectat cetățenia germană și a obținut accesul la documentele distruse, informează portalul Monitorul.


Potrivit publicației, Adolf Ernst Stadler, în vîrstă de 77 de ani, s-a născut într-un lagăr construit pentru etnicii germani, lîngă hotarul cu Austria, la Hohenschwangau, la 25 aprilie 1941, devenind primul copil care s-a născut în lagăr. Hitler promisese, anterior, să boteze primul copil, care se va naște în lagăr.


Astfel, potrivit spuselor bătrînului, cînd s-a născut, dictatorul l-ar fi ținut în brațe și chiar i-ar fi semnat Certificatul de naștere cu cerneală de aur, dîndu-i, de asemenea, mamei sale niște bani, pentru întreținerea lui.


Cînd însă s-a terminat cel de-Al Doilea Război Mondial, familia s-a mutat înapoi în România, mama lui fiind nevoită să ardă documentul cu însemnarea semnificativă. Totodată, însă ea i-a spus fiului că a fost numit Adolf în cinstea nașului său.


Фото: ©Monitorul


După ce a obținut cetățenia germană, Stadler a primit accesul la arhive și a găsit o copie a acestui Certificat de naștere, care ar dovedi că pensionarul este fin de botez al dictatorului.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load