COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Omătul, tratamentul cosmetic gratuit al iernii

Omătul, tratamentul cosmetic gratuit al iernii

Au sosit zilele în care ne bucurăm de omăt din plin, încît am ajuns să ne punem problema ce să facem cu atît omăt.

Ninsoarea nu aduce numai inconveniente și neplăceri și nu este doar o sursă a răcelii și a altor suferințe. Pe lîngă beneficiile uriașe pe care le aduce solului, omătul este un factor terapeutic cu efecte extraordinare, un medicament cu totul special pe care îl avem la îndemînă, dar nu știm să profităm de el.

Apa provenită din topirea stratului de nea este pură și demineralizată, fiind cel mai bun tratament pentru păr și piele. Este bine de știut că omătul combate mătreața, întărește rădăcina firului de păr, grăbește creșterea acestuia și îi redă strălucirea. Aplicată direct pe față, anihilează ridurile, încetinește procesul de îmbătrînire și curăță pielea de toxine, revigorînd-o și revitalizînd-o.

Pentru a beneficia de acțiunea terapeutică a apei provenite din topirea omătului, trebuie să folosiți omăt curat căzut în zone nepoluate.


Apa de omăt se obține simplu, prin topirea lui într-o oală mare pe calorifer, pe care este indicat să o folosiți imediat.

Folosindu-l, vei vedea cum îți luminează chipul la propriu, fiind ideală pentru pielea ta. Tot ce trebuie să faci este să cureți delicat tenul cu ajutorul unor dischete demachiante înmuiate în omăt topit, la fel cum procedezi cu demachiantul obișnuit. Acest tratament este binevenit pentru ten căci acționează în profunzimea tegumentelor, atenuează ridurile, reface structura epidermei și te întinerește.

Pe de altă parte, spălarea părului cu apa rezultată din omăt topit este tratamentul sigur pentru firele de păr rebele, cu tendință de despicare la vîrfuri, dar și o armă de temut pentru mătreață.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load