O pisică pierdută a reuşit să se întoarcă la stăpînă de una singură cu trenul

O pisică pierdută a reuşit să se întoarcă la stăpînă de una singură cu trenul

În Franţa, o pisică pierdută s-a întors acasă cu trenul. Pasagerii aflaţi în gara din comuna Sart au văzut pisica pe şine, în faţa unui tren care tocmai se pregătea să plece. Ei au încercat s-o alunge, însă animalul s-a dovedit a fi încăpăţînat.


Controlorul Guillaume Chueca a luat pisica şi a încercat să o îndepărteze de peron, informează Radio France Blue, citată de Rador..


„Am coborît după pisică, am luat-o şi am dus-o în afara peronului. M-am întors la tren, pentru că acesta trebuia să plece, însă pisica m-a urmat şi a urcat în vagon. Am luat-o cu mine şi i-am spus: hai urcă, vedem ce facem cînd ajungem la Le Mans. Pisica Noisette a stat cuminte pe locul ei, mă privea şi nu era deloc speriată”, a declarat controlorul francez. 


Fotografiile cu pisica au fost postate de controlor pe pagina sa de Twitter. În gara din Le Mans, animalul a fost predat altor angajaţi ai companiei feroviare franceze SNCF.


„Ea a fost mîngîiată şi hrănită ca o adevărată prinţesă”, a spus unul dintre angajaţi.


Stăpînii pisicii Noisette au fost găsiţi cu ajutorul reţelelor de socializare. „Twitter şi-a făcut treaba perfect. O persoană a distribuit anunţul, iar după două zile a ajuns şi pe Facebook. Aşa am reuşit să găsesc stăpîna, să o sun şi să-i fac legătura cu angajaţii gării şi, astfel, pisica a ajuns acasă în aceeaşi zi”, a declarat Chueca.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load