O firmă japoneză oferă vacanţe în realitatea virtuală

O firmă japoneză oferă vacanţe în realitatea virtuală

Firma First Airlines oferă clienţilor săi vizite virtuale la Paris, Roma, în Hawaii şi New York. Pasagerii First Airlines se îmbarcă într-un avion care însă nu decolează, în centrul capitalei nipone Tokyo.

 La bordul avionului, ei stau pe locuri de clasa I şi business şi sînt serviţi cu preparate culinare, relaxîndu-se înainte de a plonja în vizite virtuale în locurile preferate. „O călătorie reală necesită pregătiri dificile şi este scumpă şi durează. Aşa că eu cred că este bine că ne putem bucura de toate acestea fără nici un deranj”, spune Takashi Sakano, care s-a numărat printre vizitatorii virtuali ai Parisului, adăugînd că data viitoare vrea să încerce Roma, informează Rador. 

Pentru 6.600 de yeni (62 de dolari), o mică parte din costul unei călătorii reale peste mări, te poţi îmbarca în „zborurile” oferite de compania niponă către Paris, Roma, Hawaii şi New York, care sînt reţinute în totalitate de la deschiderea firmei în 2016. „Avem mulţi clienţi în vîrstă, care vor să meargă în străinătate, dar nu pot să se deplaseze cu uşurinţă din cauza limitelor lor fizice”, a spus Abe, explicînd că majoritatea clienţilor First Airlines sînt japonezi în vîrstă din toată ţara. Ea a adăugat că în curînd firma va include în oferta sa zboruri interne prin Japonia, iar la bord se vor servi preparate specifice bucătăriei fiecărei regiuni.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load