TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O femeie a intrat în comă după ce a luat o gură de cola dietetică

O femeie a intrat în comă după ce a luat o gură de cola dietetică

Elizabeth Perkins, 30 de ani, din Swadlincote, Derbyshire, a fost în comă timp de trei zile după ce a băut dintr-o cola dietetică și a suferit o reacție alergică la un îndulcitor artificial aflat în băutură.


Femeia și cei doi băieți ai săi sînt sever alergici la îndulcitorii artificiali aspartam și asphetam, care se găsesc în mii de produse, dar care sînt folosiți în cantități mari în băuturile răcoritoare dietetice, potrivit The Mirror.


Britanica a povestit cum a fost la un pas de moarte după ce un chelner de la un bar local i-a servit cola dietetică, deși ea ceruse una normală, care conține zahăr și nu îndulcitor.


„Cred că oamenii nu realizează ce diferență mare există între una și alta. Unii oamenii te servesc automat cu băutura care conține mai puțin zahăr, dar pentru mine, greșeala asta putea să fie fatală”, povestește Elizabeth.


„De îndată ce am luat prima gură, am știut că are un gust ciudat și am început să simt cum se instalează răul și o să ma îmbolnăvesc. M-am simțit instant amețită și întunericul s-a lăsat în cameră, în timp ce trupul meu a încercat să lupte cu reacția alergică. Am aflat că un prieten a încercat să mă ridice în scaun, dar deja leșinasem. Am fost dusă la spital, acolo unde am stat trei zile în comă”, a mai spus femeia.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load