TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O cămilă pe șine a reținut un tren aproape cu o oră (VIDEO)

O cămilă pe șine a reținut un tren aproape cu o oră (VIDEO)

Un tren din sudul Rusiei a avut întîrzieri de aproape o oră din cauza unei cămile care și-a făcut apariția în fața trenului și și-a continuat drumul la galop, pe șine, netulburată de semnalele insistente ale mecaniculului de locomotivă, potrivit Hotnews.

Înregistrarea video a incidentului amuzant a devenit virală pe rețele sociale. Înregistrarea video distribuită masiv pe rețele sociale arată cum animalul aleargă pe șina de tren, fără să aibă nici cea mai mică reacție la avertisementele sonore insistente ale mecanicului de tren, arată sursa citată.


“A alergat cu 22 de km la oră, acum aleargă cu 13 km la oră”, se aude comentînd mecanicul de locomotivă, pe înregistrare. “E pe punctul de a se prăbuși și a cădea pe șine”, mai spune el. Înregistrarea datează din 5 ianuarie, iar incidentul a avut loc lîngă granița cu Kazakhstan. Reprezentanții companiei feroviare susțin că astfel de cazuri de animale rătăcite pe șinele de tren s-au înmulțit și prezintă riscuri atît pentru pasagerii trenurilor, cît și pentru echipajul acestora.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load