Medicii au numit modalitatea de a reduce riscul de boli cardiace

Medicii au numit modalitatea de a reduce riscul de boli cardiace

Consumul de leguminoase reduce riscul de atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale cu 10%. Fasolea are un conținut scăzut de grăsimi și de colesterol.

Includerea boabelor, lintei și mazării în dietă reduce riscul de tot felul de boli cardiovasculare. Despre aceasta se menţionează în articolul comitetului american al medicilor pentru medicină responsabilă, relatează MedicalXpress.

Potrivit oamenilor de știință, consumul leguminoaselor reduce riscul de atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale cu 10%. Acest lucru se datorează conținutului ridicat de fibre, proteine și alte oligoelemente din aceste produse.

Adăugarea de fasole la dieta dvs. poate însemna un remediu puternic de a combate bolile de inimă și de a ajuta la scăderea tensiunii arteriale.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load