COVID-19 în MOLDOVA

Mark Zuckerberg are un motiv de invidie!

Mark Zuckerberg are un motiv de invidie!

Mark Zuckerberg, cofondator Facebook, are un motiv de invidie. Elon Musk i-a luat locul ca cea de-a treia cea mai bogată persoană din lume, transmite a1.ro.

Elon Musk l-a depăşit pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg la avere, pentru că acţiunile Tesla şi-au continuat creşterea la bursă.

Astfel, la ora 11.25 a.m, Elon Musk avea o avere de 111,3 miliarde de dolari, comparativ cu 110.5 miliarde ale lui Zuckerberg, potrivit Bloomberg Billionaires Index, ce este actualizat la sfârţitul fiecarei zile de bursă.


Averea lui Musk a crescut cu 76,1 miliarde de dolari în acest an, acţiunile Tesla crescînd cu peste 475%.

Totodată, el are cel mai mare acord de plată încheiat vreodată între un director executiv şi un consiliu de administraţie, ce i-ar putea aduce peste 50 de miliarde de dolari dacă îşi îndeplineşte toate obiectivele, conform Mediafax.

Săptămâna trecută, CEO-ul Tesla a intrat în clubul persoanelor cu o avere de peste 100 miliarde de dolari, alături de Jeff Bezos, Bill Gates şi Mark Zuckerberg.

Totuși, Elon Musk are un drum lung pentru a deveni cea mai bogată persoană din lume, pentru că averea lui Bezos trece de 200 de miliarde de dolari.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load